Freeroll ehk runnar, svenza ja vaalad

Friday 28 January 2011
Sai osa võetud säärasest üritusest nagu Eesti Freerolli Meistrivõistluste Tartu teisest hiidist. Kohale vedas end 25 selli, tuntumatest nägudest võtsid laudades istet üks sümpaatsemaid Eesti pokkerigurusid alias Runnar, Liina Tuvi ning Svenza. Kohe alguses sain ühte lauda runnariga, hiljem lisandus svenza. Üpris huvitava dünaamikaga laud, 2 prod, 2 nibin-nabin solid meest ja 4-5 üüberdonki, kes enamasti ei teadnud sedagi, millal on nende kord actida. Pluss üks hiigelvaal, kes raises ja blufis iga kätt, kuid et alguses leidus piisavalt rahvast kes maksid talle oma 3rd pairiga 2nd paire kinni all-inidega, siis ta sai mingi monsterstäki ka endale ette. Ega suurt muud teha ei olnudki, kui oodata kätt ja tp+ hittimisel lasta vaalal bluffida või valuebettida algajaid. Preflop ise väga alla premiumi ei näinud mõtet raiseda. Sain korra pihta mastile ja korra reale, pisut maksti ka selle eest ja stack tasapisi kasvas. 10/25 pääses edasi järgmisse päeva, aga et esimeses heat-is oli 47 mängijat, siis sealt edasipääsenud sägadel olid meiega võrreldes monsterstackid ja nuppe oli juurde vaja saada. Algstacki 5000 sain 12k peale, poole sellest lasin vaalal bluffida, callin BB QJ ja Q hittimisel callisin lõpuni olenemata ässast, mis tuli riverisse ja mille peale vana vajutas 3k. K-high oli tal vist. Svenza langes pärast vaala raise callimist 224, 4, J laual, kui tüüp näitas vist J2o. 2 oli tal kindlasti igatahes. Svneza muckis midagi, mida ma pakuks, et oli pocket 55+, väga karmi sõimu ei tulnudki, mis oli üllatus :)

Järgi oli 12 mängijat ja siis tegin ühe lolluse, mis kokkuvõttes vist läks ka edasipääsu maksma. Blindid 100/200, Runnar avab EP 500, tüüp kes tundub, et miskit jagab aga ühe väga kummalise blufi lauas teinud, callib. Hüdrovaal jõhkra stäkiga, kes tõstab iga kätt, mis temani limbitud callib. Mul BB JJ. Olin näinud runnarit limp-ai tegemas AK-ga hüdrovaala vastu, seega olin üpris kindel, et tal ei ole superkäsi, sest monsteriga ta pigem oleks kas limpinud et vaal raiseks või tõstnud suuremaks, sest vaal callis ka tõsteid söögi alla ja söögi peale. Kuna järgmine vend callis ja vaal ei 3bettinud, siis tundus väga hea squeezi koht, ideaalis võib vaal callida. Otsustasin nuppe teha 12k. Runnar foldiski 44, aga võta näpust, teine vend mõtleb minut aega callib ja vaal sügeleb ning foldib 77. Tüüp keerab lahti KK, well, kui tal see plaanipärane mäng oli siis wp. Kingin talle 7k oma stäkist ja edasi juba üpris standard, korra hitin veel top pairi aga turni tuleb 4flush ja pean foldima, 2,5k järgi. Blindid 150/300, Runnar avab EP 700, näen ässa A5 ja teen nuppe, 2,5k stäkiga ei oleks järgmisel päeval nagunii midagi teha. Runnaril QJs, flipp. Aga kordub täpselt sama stsenaarium, mis Tartu meistrikatel ja flopis on A. Ja nagu tartukatel, on seal ka muud sellised toredad kaardid, mis vastasele nut-rea annavad. NOTE TO SELF: mitte võtta pro-de vastu flippe, sest nad floppavad nut-rea. Point well proven.

Muidu enamvähem ok mäng, võib-olla need JJ nupud 60bb sisse kütta oli pisut loll tegu, samas eeldus oli selles mõttes õige, et vaal oleks oma 77 callinud raudselt, kui tema eest KK poleks leitud. Seega aut 11/25 ja dongi jaoks donkament läbi.

4 kommentaari:

Anonymous at: 28 January 2011 at 13:35 said...

Nice one monsenjöö Till. Igatahes on nüüd selge, suuremal turkal ei lähe sa enam pushima mingit Ax kaardiga vaid leiad endale ilusti QJ, JT v koguni KQ = nutrida 100%. Pokkerikool u know!

Antimon at: 28 January 2011 at 14:07 said...

No kui ma tean, et ma taga olen, siis tasub pushida (Imre vastu tuli ju A7 v AK ära, seega obv +EV), lihtsalt flippi ei tohi võtta, siis on hambad.

Anonymous at: 3 February 2011 at 21:15 said...

Hea töö!Natuke küll offtopic, aga kas Liina on päris elus sama ilus, kui piltidel? Temaga ka ühes lauas mängida said?

Antimon at: 4 February 2011 at 01:15 said...

no daam on loomulikult kaunis :D

Post a Comment