Mjuusik

Tuesday 18 January 2011
Esimene sess diilist pastilaaga lõppes paraku -16$, kuid mis Sa teed kui A4s callib pfr, ja fdriga callib mu TPTK 2 tänavat against the odds. Riveris muidugi tahab tulla ja fish on kommited ja maksab välja. Paar tarkust vast siiski ka tänasest kõrvale saab panna ja loodetavasti hakkab graafik tõusma ka.

Mängisin täna mingit eriti jubedat freerolli, kust "hittisin" pileti Eesti Freerolli Meistrivõistluste Tartu eelvooru. Nii kohutava tasemega turniiri vist ei ole kunagi mänginud, sama turniiri Tallinna turnal sain esimene käsi peksa JJ vs 26off.. No comments.. Eks tuleb siis minna selle piletiga kino tegema, tundus et ka sellest 80st, kes 600st edasi pääses on suurem osa ultra-dongid. Selle ürituse finaal ehk võiks juba enam-vähem solid olla. Lähem info: http://ee.pokernews.com/uudised/2011/01/emv-kavas-on-sel-aastal-ka-freerolli-meistrivoistlused-3750.htm

Tilti põlegi ja hea tujuga võib oma muusikavalikusse lisada mõnda, mida sealt igapäevaselt ei leia. Nimelt tümmi ;) Tuled põlevad aga kedagi pole kodus.

0 kommentaari:

Post a Comment